vals spelen - Reisverslag uit Denekamp, Nederland van Rob Oude Bruinink - WaarBenJij.nu vals spelen - Reisverslag uit Denekamp, Nederland van Rob Oude Bruinink - WaarBenJij.nu

vals spelen

Door: Robfietst

Blijf op de hoogte en volg Rob

14 Juli 2012 | Nederland, Denekamp

Ik ben er uit inmiddels (al een tijdje). Ik smokkel een paar kilometer. Ik vind het lastig te bepalen hoe voorspoedig mijn fietstocht verloopt. Ik hebben voor gekozen het k-weer te ontvluchten. Enerzijds om tijd te winnen aangezien ik op een bepaalde datum terug wil zijn, anderzijds het weer. Ik fiets liever in de zon in italie dan in ee regen vanaf denekamp. Ik heb dus besloten om naar bad bentheim te fietsen en daar de trein te pakken naar kobl enz. Scheelt me ca. 2 dagen fietsen. Mnspeelruimte!

• 15 Juli 2012 - 08:29

Bart:

Leuk! Ik fiets met je mee, tot Bentheim.

• 15 Juli 2012 - 12:40

Marloes :

Groot gelijk!!!
    Julie en Fleur hebben me net al even uitgelegd hoe je fiets eruit ziet en hoeveel tassen je meeneemt ... Ze waren wel blij dat ze zelf niet mee gingen, helemaal op de fiets naar Italië ... Pff

• 18 Juli 2012 - 07:23

Stef:

Smokkelen zit in de genen van mensen uit een grensdorp! Veel plezier

• 19 Juli 2012 - 05:40

Roy:

Rob kerel ik wens je een voorspoedige reis, ga je missen en hou je zeker in de gaten. Dat smokkelen had ik ook gedaan want wie wil er nou in de regen beginnen te fietsen..take care.

• 19 Juli 2012 - 07:12

Linda:

Veel suc6 en je hebt groot gelijk waarom zou je je vooraf al laten nat regen.

• 19 Juli 2012 - 13:12

BKV:

Niet doen wat ik wel zou doen he...!

• 19 Juli 2012 - 20:24

Rick En Susan:

hey Rob ,
    Heel veel succes morgen en maak er een mooie en omnooit te vergeten reis van!!
    veel liefs van Rick en Susan